preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Crikvenica

Login
UPISI SŠ

Online katalog knjižnice

Grad prijatelj djece

Projekt Znanje za sve

Vijesti

 

Vozni red - City bus

Klikom na sliku možete preuzeti vozni red!

pomoć

red button

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Važna obavijest - vitrualna nastava
Autor: Adriana Mihalić Šebelja, 13. 3. 2020.

S obzirom da se u svim osnovnim i srednjim školama neće održavati nastava od ponedjeljka, 16.ožujka 2020., krenut će izvođenje nastave na daljinu.

Isporuka obrazovnih sadržaja

MZO organizirat će u suradnji s HRT na 3. programu nastavu za učenike razredne nastave prema kurikulumima i nastavnim programima svaki dan u slijedećim terminima u programu pod nazivom Škola na trećem:

  1. Razred OŠ – 8-10 sati
  2. Razred OŠ – 10 -12.30 sati
  3. Razred OŠ – 13-16 sati
  4. Razred OŠ – 16-19 sati

Prvi dan emitiranja nastave na daljinu preko HRT3 pod nazivom Škola na trećem bit će u ponedjeljak, 16.ožujka 2020. godine.

Za učenike predmetne nastave osnovnih i srednjih škola svaki dan će biti definiran raspored i pripremljeni sadržaji za online nastavu za osnovni paket predmeta od 4 do 5 sati na dan.

Sportska televizija će emitirati nastavne sadržaje za predmetnu nastavu u razdoblju od 8 do 14 sati. Nastava će se održavati  do tri do pet školskih sati prema rasporedu koji će se objavljivati na stanicama MZO-a, Škole za život i na stranicama CARNET-a.

Za sve učenike online nastava počinje u ponedjeljak, 16.ožujka 2020., prema rasporedu i smjenama koje će odrediti MZO i objaviti na mrežnim stranicama.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju