preskoči na sadržaj
Vijesti

FINANCIRANJE OBROKA U ŠKOLAMA - "HRVATSKA ZA DJECU" -2.dio

RODITELJI JAKO VAŽNO, NOVA OBAVIJEST!

VAŽNE INFORMACIJE ZA RODITELJE OSNOVNOŠKOLACA

Pozivamo sve roditelje učenika osnovnih škola s područja Grada Crikvenice koji udovoljavaju uvjetima Zaklade ˝Hrvatska za djecu˝ da se prijave za sufinanciranje obroka učenika u školama.

Ostvarenje prava na sufinanciranje obroka u školi u visini od 5,50 kn po obroku ostvaruju roditelji/ skrbnici/ udomitelji pod sljedećim uvjetima:

  • da je dijete polaznik osnovne škole s područja Grada Crikvenice
  • da je dijete krvni srodnik ili po nekoj drugoj osnovi povezano s obitelji u kojoj živi
  • da obitelj u kojoj živi dijete prosječan mjesečni prihod ostvaren u razdoblju od 01. siječnja 2017. g. do 28. veljače 2018. g. po članu zajedničkog kućanstva  ne prelazi iznos od 2.000,00 kuna
  • da obitelj u kojoj živi dijete nije prethodno ostvarila potporu od Zaklade ˝Hrvatska za djecu˝ u svrhu pokrića troškova školske prehrane odnosno ako nije prethodno ili istovremeno po nekoj drugoj osnovi iz javnog izvora ostvareno pravo na pokriće cjelokupnih ili dijela troškova školske prehrane u drugom polugodištu školske 2017./2018. godine (tekuća školska godina)

Roditelji/ skrbnici/ udomitelji koji ispunjavaju prethodno navedene uvjete dužni su u tajništva matičnih ili područnih osnovnih škola koju pohađa dijete dostaviti sljedeće dokaze:

  • IZJAVA vezano za ostvarivanje prava na sufinanciranje troškova školske prehrane za drugo polugodište šk. god. 2017./2018. od strane Zaklade „Hrvatska za djecu (nalazi se u tajništvima matičnih i područnih škola);a možete ju preuzeti i na dnu obavijesti pod nazivom: Prilog: Izjava roditelja

 

  • DOKAZI O VISINI PRIHODA - potvrda nadležne Porezne uprave o visini dohotka i primitaka za razdoblje 01. 01. 2017.g. do 28. 02. 2018.g. (godišnja potvrda za 2017. i dvije mjesečne potvrde za siječanj i veljaču 2018.g.) za sve punoljetne članove zajedničkog kućanstva. NAPOMENA: za mjesec veljaču 2018.g. potvrda će se dostaviti naknadno.

 

ROK ZA PREDAJU DOKUMENATA: petak, 23. ožujak 2018. godine

Za sve dodatne informacije, molimo vas da se javite u tajništvo Vaših osnovnih škola ili na broj telefona: 781-091 int. 1

 

GRAD CRIKVENICA

Prilog: Izjava roditelja
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Adriana Mihalić Šebelja   datum: 16. 3. 2018.

MZO preporuke

UPISI SŠ


Online katalog knjižnice


Grad prijatelj djece


Projekt Znanje za sve

Vijesti

 


Vozni red - City bus

Klikom na sliku možete preuzeti vozni red!

 

Zakoni i pravilnici

Oglasna ploča
preskoči na navigaciju