preskoči na sadržaj
Vijesti

Dan škole 2018.

Naša je škola proslavila još jedan rođendan. Kao i svake godine taj 30. svibnja dočekan je s nestrpljenjem i uz velika očekivanja.

Priredba je započela hrvatskom himnom u izvedbi naših osmaša, a pod budnim okom voditeljice Ljerke Šemeš. Nastavilo se uvodnom riječi ravnateljice Deane Čandrlić – Zorice koja je pozdravila sve prisutne te najavila kronologiju svih događanja i projekte koji su ostvareni u protekloj godini.

U zabavnom dijelu proslave nastupali su mnogi učenici koji su svojim talentom “začinili” cijelu svečanost. Nastupio je Maleni zbor s dvije skladbe, Mali čakavčići, Mali zbor Glazbene škole, djeca iz Područnih škola Dramalj i Jadranovo sa svojim plesnim točkama i recitacijom, potom naše dvije male mažoretkinje, a za samo finale svojim performansom oduševio je 5.b razred. Oni su u suradnji s Kreativnom radionicom i voditeljicom Jasnom Mataijom uredili i pozornicu koja je bila osunčana, okupana kišom, u bojama ljubavi i topline doma.

Svečani dio sjednice posvećen je učenicima koji su bili najuspješniji u svojim generacijama od 5. do 8. razreda; proglašena je i učenica generacije osmih razreda – učenica Leonarda Lovrić o kojoj su riječi hvale imali njen učitelj Robert Pavlić te razrednica Martina Rubčić. Podijeljene su nagrade učenicima koji su bili uspješni na održanim županijskim natjecanjima (do 10.mjesta).

Za uspješnost i tijek čitave svečanosti, osim već spomenutih, zaslužne su i voditeljice - učenice Noa Pahlić i Valentina Tomić.

Školski list “Šarko” zaokružio je čitav dan u jednu cjelinu, a za njegovu uspješnost, zanimljivost te posvećenost baš svakom događanju u školi zaslužni su maleni novinari, urednik lista i voditeljica Jasmina Manestar.

Tekst napisala: Edita Starčević

 

   
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Adriana Mihalić Šebelja   datum: 31. 5. 2018.

MZO preporuke

UPISI SŠ


Online katalog knjižnice


Grad prijatelj djece


Projekt Znanje za sve

Vijesti

 


Vozni red - City bus

Klikom na sliku možete preuzeti vozni red!

 

Zakoni i pravilnici

Oglasna ploča
preskoči na navigaciju