preskoči na sadržaj
Vijesti

Prezentacija projekta „Europa i mi“

Prezentacijom projekta „Europa i mi“ učenici i učitelji naše škole pokazali su da su oni spremni za ulazak Hrvatske u EU. Pod vodstvom prof. povijesti Karla Jerčinovića i prof. geografije Martine Rubčić u projekt, na kojem se marljivo radilo tijekom cijele šk. godine, uključili su se svi učenici i učitelji. 


Cilj projekta bio je upoznati se s nastankom, proširivanjem i značajem Europske unije, a posebnu pozornost učenici su posvetili geografskim ljepotama, bogatoj i raznolikoj kulturi, burnoj povijesti te nematerijalnoj baštini kojom će naša domovina obogatiti veliku obitelj čijom članicom uskoro postaje. 

Kazivanjem domoljubne poezije željeli su ukazati na važnost identiteta naše domovine u sklopu EU te su istaknuli važnost hrvatskoga jezika koji s početkom srpnja postaje jedan od službenih europskih jezika. Predstavljeni su i znameniti Hrvati koji su već odavno svojim znanjem i dostignućima učinili našu domovinu prepoznatom u Europi i svijetu. 

Tijekom prezentacije projekta koja se održala u auli OŠ Vladimira Nazora posjetitelje su pjesmom poveli na „putovanje“ cijelom Lijepom Našom članovi velikog školskog pjevačkog zbora, ali i učenici četvrtih, petih i šestih razreda uz pratnju najmlađih članova tamburaškog orkestra KUD-a „Vatroslav Lisinski“. Likovnjaci su na temu „Europa i mi“  ukrasili školske hodnike, a dio cjelogodišnjeg školskog projekta je i školski list „Šarko“.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Daliborka Todorović   datum: 15. 5. 2013.

MZO preporuke

UPISI SŠ


Online katalog knjižnice


Grad prijatelj djece


Projekt Znanje za sve

Vijesti

 


Vozni red - City bus

Klikom na sliku možete preuzeti vozni red!

 

Zakoni i pravilnici

Oglasna ploča
preskoči na navigaciju