preskoči na sadržaj
Vijesti

Poziv na tradicionalni susret u organizaciji DRUŠTVA NAŠA DJECA

Društvo Naša djeca već drugo desetljeće obilježava MEĐUNARODNI DAN OBITELJI s djecom našega grada i njihovim roditeljima, želeći da nam bude lijepo i nezaboravno jer DND-ovci daju sve od sebe da akcija bude atraktivna i zapamćena s ciljem da svi budemo skupa na jednom mjestu.

Tjekom proteklih godina Dan obitelji obilježavali smo na razne načine s učenicima osnovnih škola i  djecom vrtića uz roštilj, sportske igre, likovne radionice zajedno s roditeljima na raznim prostorima u Selcu, Crikvenici, Dramlju, Jadranovu, Rajskim livadama, plaži, Macelu itd.Kao i svake godine ovu akciju Društvo Naša djeca organizira s djecom  i roditeljima u pratnji koja se nalaze na liječenju Dječjeg odjela Thalassotherapie, s djecom i roditeljima s poteškoćama u razvoju i s invaliditetom grada Crikvenice, Općine Vinodolske i grada Novog Vinodolskog, s posebnom grupom djece Dječjeg vrtića Radost Crikvenica i njihovim roditeljima, s djecom Dječjeg foruma VENTULA Društva Naša djeca i njihovim roditeljima, te s djecom koja su smještena u poludnevnom boravku Centra Izvor Selce također s roditeljima.

Ujedno molimo voditelje, odgajatelje, ravnatelje, medicinske sestre, tajnike, predsjednike i sve ostale vezane uz gore navedenu djecu da nam se pridruže jer svi zajedno činimo uz djecu i roditelje veliku obitelj.


SUSRET ORGANIZIRAMO  20.SVIBNJA 2018. GODINE S POLASKOM U 9.00 SATI S VELE PALADE  brodom SFERA vlasništvo  ROBERTA I KLAUDIA MANESTAR.


Obilježite Međunarodni dan obitelji s nama, dođite i pridružite nam se svi koji volite djecu pripremimo im zajedno druženje za pamćenje.

Tekst je preslikan sa dolje navedene elektroničke pošte koja je poslana na našu školu u također dolje navedeno vrijeme: 

From: Sira Crikvenica Apartments [mailto:appcrikvenica@googlemail.com] 
Sent: Monday, May 14, 2018 3:26 PM
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Adriana Mihalić Šebelja   datum: 16. 5. 2018.

MZO preporuke

UPISI SŠ


Online katalog knjižnice


Grad prijatelj djece


Projekt Znanje za sve

Vijesti

 


Vozni red - City bus

Klikom na sliku možete preuzeti vozni red!

 

Zakoni i pravilnici

Oglasna ploča
preskoči na navigaciju