preskoči na sadržaj
Vijesti

OBAVIJEST GLAZBENE ŠKOLE

            

Glazbena škola pri OŠ „V.Nazora“ obavještava učenike i roditelje da će podjela svjedodžbi biti u petak, 06. srpnja 2018.g. od 9 do 11 sati. Istovremeno će biti i upis učenika u slijedeću školsku godinu.

 

Na audiciju za upis u 1. razred osnovne škole ukupno se prijavilo 28 učenika, od toga 16 učenika se prijavilo za odsjek klavira, 10 učenika za odsjek gitare i 2 učenika za odsjek harmonike.

Svi učenici su položili audiciju, međutim zbog ograničenog broja učenika koji mogu biti primljeni na pojedine odsjeke, mogućnost upisa ima: 5 kandidata na odsjek klavira, 8 kandidata na odsjek gitare i 2 kandidata na odsjek harmonike, određenih prema bodovnoj listi na audiciji (po elementima: glazbeni sluh, glazbeno pamćenje, glazbeni ritam).

Kako zbog novog Zakona o zaštiti osobnih podataka ne mogu biti objavljena imena djece, svi roditelji čija su djeca primljena u prvi razred glazbene škole bit će individualno obavješteni od strane glazbene škole putem kontakta koji su naveli na prijavnici za audiciju, najkasnije do 06. srpnja 2018. godine.  
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Adriana Mihalić Šebelja   datum: 3. 7. 2018.

MZO preporuke

UPISI SŠ


Online katalog knjižnice


Grad prijatelj djece


Projekt Znanje za sve

Vijesti

 


Vozni red - City bus

Klikom na sliku možete preuzeti vozni red!

 

Zakoni i pravilnici

Oglasna ploča
preskoči na navigaciju